02043008 | Stavební pozemek Malá Hraštice 1 310m2

26203, Malá Hraštice  

4 200 000 Kč

Cena je včetně provize a právních služeb

Prodej stavebního, rovinatého pozemku 1310 m2 v malebné obci Malá Hraštice nedaleko brdských lesů. Jedná se o dvě parcely, 1116 m2 stavební pozemek a 194 m2 cesta přiléhající ke stavebnímu pozemku.
Podle platného územního plánu obce je pozemek určený k zástavbě rodinným domem, územně plánovací dokumentace s regulativy vydaná příslušným stavebním úřadem je k dispozici, zastavitelnost 30%, maximálně 350 m2.
Na hranici pozemku je přivedena elektřina ČEZ, vodovodní a kanalizační řad ve vzdálenosti cca 60m v přístupové cestě.
V okolí je zástavba RD. V obci je mateřská škola a první stupeň ZŠ, vyhlášená cukrárna, hospoda a prodejna potravin COOP, dopravní spojení PID a vlak, vzdálenosti autem Dobříš 12km, Mníšek p. Brdy 8km, Nový Knín 3km, Slapy 16km, Praha 25km. Okolí obce poskytuje mnoho příležitostí pro milovníky cykloturistiky, slapská vodní nádrž je nedaleko a brdské lesy několik málo km.
Ráda vám pomohu s hypotečním financováním, více informací u makléře.
Pro zájemce o stavbu rodinného domu mohu zprostředkovat nabídku RD dřevostaveb i zděných domu partnerské firmy Jiromont s.r.o.
Celková plocha 1 310 m2
Druh pozemku pro bydlení
Charakter okolní zástavby obytná
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Komunikace betonová

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Vlasta Wanková

Telefon: +420 777 715 229
E-mail: vlasta.wankova@century21.cz

Kontaktní formulář